Przed paru laty, hehe (wczuwam się) to znaczy 5 lat dokładnie temu wybrałem się na Długi Targ wraz z pewnym kołem turystów pieszych heh. Szliśmy z kwadratu na piechotę, ale żeby nie było za łatwo poszliśmy wzgórzami i przez forty. Powiem wam coś. W życiu nie widziałem tak pięknej panoramy Gdańska jak wtedy. (Może byłem trochę wstawiony) Spóźniliśmy się nieco i koło fortecznej czy gdzieś w tych okolicach wyszliśmy na wzgórze gdy wybiła północ. Księżyc w lisiej czapie, wszystko w śniegu, który aż iskrzył, cały Gdańsk podświetlony i nagle wystrzelają nad Ołowianką zimne ognie. Ćwiartka dobrego rumu w ręku i stałem jak zahipnotyzowany. Było nas z 30 typa i niewiast i wszystkim na ten widok odechciało się dalej iść. TO był najbardziej magiczny Gdańsk jaki widziałem. Do dziś wspominam ten sylwester jako niezwykły. Polecam wszystkim.
W tym roku domowa impreza. Moze nie bendę miał widoków takich jak wtedy, ale ważne, że bendę miał widok na moją kobietę
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
Nie wszyscy Seestrasse. Ja do dziś bardzo miło wspominam wieczorno-nocne spacery z dziewczętami.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum