ten budynek nie wygladal by tak zle gdyby nie to co jest po lewej i po prawej od niego ( no wyglada jak lata 70 ). A mozecie mi powiedziec co sie stalo ze srodkiem ?
Niewiele sie różni od tego po drugiej stronie, a za kilka lat wogóle nie bedzie różnicy.
Dokładnie - architektonicznie bez rónicy. Jedynie co rozróżnia to stan tynku i wiek (oraz kolor) farby.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Na tej samej zasadzie możnaby w muzeach otwierać hipermarkety, a te stare szpargały wywalać na śmietnik, albo wklejać reklamy Media Marktu w miejsce brakujących kartek średnowiecznych manuskryptów.
Wiem - miałem tam pierwszą w życiu komisję wojskową. Niezapomniane przeżycie.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Pewnie mi udowodnicie zaraz, że się myle, ale to chyba nie jest nowy obiekt tylko odremontowana hala fabryczna, która została zadaptowana na nowy urząd skarbowy. Jak dla mnie to nie ma sensu trwonić milionów z publicznych pieniędzy na budowę nowych urzędów jak taniej jest wyremontować. Z drugiej strony ta część miasta obecnie bardzo podupada więc każda instytucja, która się tam ulokuje będzie działać pozytywnie. Co do architektury to nie widzę tu żadnej architektury tylko efemt remontu zwykłego kloca, który klocem pozostał. Przynajmnieje jednak wygląda czysto. Ja bym na waszy miejscu zaczął ponarzekał na coś innego. Czemu nie denerwują was dziesiątki innych opuszczonych i popadających w ruinę hal po fabrykach, które szpecą i nikt z nimi nic nie robi? Są owiele gorsze od tego budynku i zapewne też stwarzają niebezpieczeństwo dla ludzi.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
i zapewne też stwarzają niebezpieczeństwo dla ludzi
Niebezpieczenstwo to zlomiarze sami sobie sprawiaja wycinajac slupy podpierajace stropy. To jest troche tak jak podcinanie galezi, na ktorej sie siedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum