Ja ze starego poligonu (polowa 90tych) pamietam 2 pomosty, 3 wjazdy do wody, z czego jedno przy glownym kapielisku, tam przy pomoscie byla nawet wiezyczka, ale pozniej wszystko zgnilo i zapadlo sie. Obok stala amfibia, a idac wglab poligonu (w kierunku obecnej stacji pkm) staly jakies dzialka (armatki?), byly okopy (?) z murowanymi sciankami i jakies zakratowane budynki o powierzchni ok 2x2m - nie wiem co to. Pozniej dalej asfaltowa droga w kierunku Matemblewa byl budynek gdzie chyba miescila sie administracja i obok jakis czolg z obrotowa wiezyczka.
Ogolnie fajne czasy, sporo lusek mozna bylo pozbierac i ogolnie przednia zabawa.
Po latach wczoraj odwiedzilem rejon - masakra, kupa betonu dookola, ze starego miejsca przygod juz nic nie zostalo... Ehh, zeby miec jakies foty z tamtych lat...
Mam pytanie odnośnie poligonu. A dokładniej idąc w stronę obwodnicy. Znajdują się tam na odcinku kilkuset metrów tory kolejowe i wagony. Rezerwy paliwowe na wypadek wojny
Taka ciekawostka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum