Wysłany: Wto Gru 07, 2004 10:35 am Nigdzie nie jest bezpieczniej niż w Gdańsku
Gdańsk zwyciężył w organizowanym przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji, prestiżowym konkursie "Bezpieczna Gmina". Wręczający nagrodę minister Ryszard Kalisz powiedział, że "Gdańskowi należą się szczególne gratulacje. W tym mieście uczyniono dla bezpieczeństwa bardzo wiele i wszystko wskazuje na to, że to dopiero początek."
Wysłany: Wto Gru 07, 2004 10:42 am Re: Nigdzie nie jest bezpieczniej niż w Gdańsku
Corzano napisał/a:
Gdańsk zwyciężył w organizowanym przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji, prestiżowym konkursie "Bezpieczna Gmina". Wręczający nagrodę minister Ryszard Kalisz powiedział, że "Gdańskowi należą się szczególne gratulacje. W tym mieście uczyniono dla bezpieczeństwa bardzo wiele i wszystko wskazuje na to, że to dopiero początek."
Jeżeli to wszystko prawda, to w innych miastach w tym porabanym kraju w ogóle się zyć nie da...
Tu jest odpowiedź.
"Nagrody przyznawane są w czterech kategoriach: gmin wiejskich, miejsko - wiejskich, miejskich i miast na prawach powiatu. Gdańsk triumfując wśród miast na prawach powiatu..."
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Wczoraj odczułem na własnej skórze jak bardzo panowie policjanci przejeli się swą wiodącą pozycją w kraju. Heh. Wyszedłem na papierosa do pakru kołomnie ok 19:00 i po 2minutach zostałem spisany . Rutynowa kontrola. To już chyba piąty czy szusty raz w tym roku heh. Ja chyba jakoś podejrzanie wyglądam.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
Wzbudzasz zainteresowanie policji, cos w tym musi byc A moze miales kominiarke na glowie? Albo zwyczajnie znalazles sie w niewlasciwym miejscu o niewlasciwym czasie.
Ja nie, to kolega miał kominarkę a drugi szalik lechi heh. Ja byłem tylko wielkim murzynem w skórze, ze złotymi łańcuchami na szyi i sygnetami na każdym palcu.
Zapytaliśmy panów policjantów czemu zajmują się spisywaniem przechodniów zamiast ścigać dilerów na ul. Jesionowej. Odpowiedź ku naszemu zdumieniu była jakże prosta a zarazem odkrywcza.
- Byliśmy już na Jesionowej ale nikogo tam nie było.
Cóż. Może dlatego, że w jasrawo żółtych kamizelkach widać ich już z odległości pół kilometra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum